Woonbeursliefhebbers opgelet

Icoon Sitenews - ForumFOK! is natuurlijk meer dan de Frontpage, en van tijd tot tijd helpen de subsites elkaar onderling. Denk hierbij aan de jaarlijkse FOK! filmverkiezing, of de FOK! boekverkiezing die nu nog loopt. Vandaag zetten we een actie van het Klussen & Wonen forum in het zonnetje.

Altijd al willen weten wat de laatste woontrends zijn? Op zoek naar een nieuwe vloer of naar nieuwe meubels? Of ben je je aan het orienteren omdat er een verbouwing aan komt?

Alles wat je daarvoor nodig hebt vind je op de 'Woonbeurs Amsterdam 2007'.

Van 25 tot en met 30 september kun je als woonliefhebber je hart ophalen in de RAI.
Vier hallen met het nieuwste aanbod voor binnen en buiten wonen, in alle stijlen en smaken: design, classic, home en living. Met 300 woonexperts onder één dak staat de Woonbeurs Amsterdam zes dagen lang bol van de activiteiten. Kom inspiratie en nieuwe ideeën opdoen, ontdek de laatste trends, laat je persoonlijk adviseren of schuif aan bij verschillende workshops en demonstraties. Een feest van inspiratie dat je niet mag missen!

Je kunt het zo gek niet verzinnen of er is een stand op de Woonbeurs. Hypotheekverstrekkers, keukenleveranciers, houthandels, meubelmakers, alles in en rond de badkamer, behang, alles over vloeren, desingwinkels en nog veel meer.

En dat is niet alles, met FOK! kun je er gratis naar toe! Wat moet je daarvoor doen? Niet zo heel veel. Op ons forum -in Klussen & Wonen- loopt een actie waarmee je toegangskaarten kunt winnen voor deze beurs. Geef in het topic op een creatieve manier aan waarom jij 2 toegangskaarten zou moeten winnen.

Morgenavond 23:59 uur sluit de inzendtermijn, dus wil je nog kans maken, haast je dan!