Hysterische Britney-fan krijgt realityshow

Icoon ShowbizzChris Crocker krijgt een eigen realityshow. De 19-jarige was de afgelopen maand in het nieuws door het ontroerende pleidooi dat hij op YouTube voor Britney Spears hield. Daarin gilt hij jankend dat iedereen Britney met rust moet laten, omdat zij het zo zwaar heeft. Anders krijgt men met meneer Crocker te maken.

Het is overigens de vraag in hoeverre Chris een man genoemd kan worden. Hij heeft zich het uiterlijk aangemeten van zijn idool. In andere filmpjes filosofeert hij over onderwerpen als de ongelijkheid van homo's en hetero's in de VS, en de abnormaliteit van het begrip 'normaal'.

Chris' realityserie wordt een echte 'Chris Crocker belevenis', zo belooft de producent. De magere tiener woont bij zijn grootouders in Tennessee. Zijn veelbesproken filmpje over Britney Spears is maar liefst acht miljoen keer bekeken op YouTube. Chris maakte de video als reactie op de kritiek die Spears ontving na haar optreden bij de MTV Video Music Awards. Daar wist de gevallen popster niet te imponeren met de danspasjes en playbackkunsten die ze ten tonele bracht.


Voor meer flimpjes van Chris Crocker kun je hier terecht.


Met dank aan MiesMouse voor de submit.