Roelvink hoopt met list Ahoy vol te krijgen

De sympathieke volkszanger Dries Roelvink, meent in de strijd om een vol Ahoy het ei van Columbus te hebben gevonden. In plaats van het concert gewoon af te gelasten, koppelt hij nu de datum van het concert aan de premièredatum van zijn film 'I love Dries'.

Tijdens zijn zogeheten 'Costa del Sol'-party in poptempel Ahoy zal zijn nieuwste film voor het eerst aan de fans worden vertoond. "Kijk, Carré en het Concertgebouw heb ik al vaker vol gekregen, maar Ahoy' blijkt iets moeilijker uit te verkopen. En door mijn concert te combineren met de filmpremière hebben we straks toch een afgeladen stadion", vertelt de zanger.

Zo lijkt het Roelvink werkelijk fantastisch als tienduizend fans gezamenlijk hun idool voor het eerst zien schitteren op het witte doek. "Aanvankelijk zouden we, om twee keer publiciteit te genereren, de film lanceren in Tuschinski in Amsterdam. Maar nu blijkt het beter om de twee evenementen tot een grote happening te maken. We hebben een filmscherm geregeld dat het grootste van de Benelux is dus niemand hoeft iets van I Love Dries te missen."

De premièregasten en concertbezoekers zal het op 28 januari werkelijk aan niets ontbreken, zo meldt de zongebruinde zanger. We nodigen allerlei BN'ers en politici uit om de avond extra cachet te geven. Bovendien hebben we een leuk voorprogramma en hapjes en drankjes. Het wordt één groot feest. En het kaartje blijft tegen een vriendenprijs verkrijgbaar, namelijk 25 euro."

Dries zijn hoofd zit niet alleen vol met de voorbereidingen van de megahappening in de Ahoy, ook zijn nieuwe single zal zeer binnenkort in première gaan. "Op 8 oktober komt mijn lied De Doktersroman uit. Wil je weten hoe hij gaat?" Dries begint met: "Ik ben de man... uit jouw doktersroman..." Met deze vast en zeker gezellige, Hollandse meezinger kan de 'Costa del Sol'-party niet meer kapot.


Een sfeerimpressie van zijn optredens