Dries Roelvink naakt in film

Icoon ShowbizzDe aandachtsgeile Dries Roelvink is in zijn filmdebuut in I love Dries naakt te zien. De volkszanger was eerder al te bewonderen in een te kleine gele zwembroek voor de ANWB-reclame. Op zijn website schrijft Dries: "Toch was er nog behoorlijk wat overredingskracht voor nodig van regisseur Tom Six om mij echt spiernaakt voor de camera's te krijgen."

Dries ging onder het mom van 'alles voor de goede zaak' uiteindelijk uit de kleren. In de film is hij te zien in een seksscène. Hij weet niet niet of zijn ouders bij de première komen kijken. Volgens de 48-jarige zanger ging het er heftig aan toe tijdens de opnames. "Tom Six was dolenthousiast over het resultaat van de bevruchtingsscène. Op een gegeven moment ging ik zo in mijn rol op dat de caravan stond te schudden", aldus de geile beer.

In de film wordt de 48-jarige zanger gekidnapt, omdat zijn ontvoerders een kind willen uit zijn sperma. Naast Dries zijn ook Grad Damen, Sugar Lee Hooper en Peter Beense te bewonderen in 'I love Dries'.

Dries Roelvink
Dries is naakt in een film te zien