Gespot: Madonna met voorbinddildo

Icoon ShowbizzQueen of Pop Madonna is in Londen gespot met een erotisch speeltje. De popdiva verliet een sjiek hotel met een doorzichtig tasje met daarin een 'purple penetrator', oftewel: een paarse voorbinddildo.

Of de plastic genotsknots een cadeau was voor echtgenoot Guy zijn verjaardag afgelopen maandag, of dat het koppel wat stoom af wil blazen na het moeizame adoptieproces van hun nieuwe afrikaanse oogappel, is niet bekend. Een bekende van het stel zegt in The Sun: "Het goede rapport is de laatste stap in de adoptieprocedure en nu die genomen is, reageren Madonna en Guy opgelucht. Het verbaast me dan ook niet dat ze nu wat willen ontspannen".

Madonna staat wel vaker bekend om haar heftige uitspattingen. Zo maakten videoclips van haar in het verleden veel los bij conservatieve organisaties, vanwege het erotische karakter er van. Of de diva wist dat het tasje met de dildo doorzichtig was en het gebruikt om mee te shockeren is dan ook niet uit te sluiten. Foto's zijn hier te zien. Voor meer showbizznieuws kijk je natuurlijk ook op het FOK!forum!