Inbreker belt sekslijnen

Icoon OpmerkelijkIn Nieuw-Zeeland heeft een inbreker een 85-jarige vrouw niet alleen bestolen, maar ook opgezadeld met een hoge telefoonrekening. Dit was niet de eerste keer dat de inbreker op deze manier zijn slachtoffers achter heeft gelaten.

De inbreker sloop 's nachts het huis van de slapende vrouw binnen en genoot van acht gesprekken naar 0900-babbelboxen. Voor 138 dollar belde de inbreker twee uur lang naar de sekslijnen.

Nadat de dader zijn telefonische zaakjes afgehandeld had, nam hij nog iets te drinken uit de koelkast en heeft hij en passant ook nog de TV, een camera en de zojuist gebruikte telefoon meegenomen. Het slachtoffer is blij dat ze sliep en niets van de inbraak gemerkt heeft.

De dader zit ondertussen voor drie jaar vast voor een eerdere inbraak. Bij die inbraak maakte hij een laptop buit en liet de slachtoffers met een telefoonrekening achter van 115 dollar. Wederom voor het bellen naar drie sekslijnen. In november moet de man terecht staan voor de inbraak bij de 85-jarige vrouw. Hem hangt in ieder geval een schadevergoeding van 1081 dollar voor reparaties en de telefoonrekening boven het hoofd.
Met dank aan Mowiek en Aquax voor de submit.