Exen Pamela Anderson hebben slaande ruzie

De rockers Tommy Lee en Kid Rock zijn echt het soort van ruwe bolster, blanke pit. Gisteren hadden beide rockers slaande ruzie bij de uitreiking van de MTV Video Music Awards.

Naast hun gezamenlijke voorliefde voor jankende gitaren en dito stemgeluid, hebben ze ook beide dezelfde vrouw in bed gehad. Zo kunnen ze beiden met een big smile vertellen dat zij met Pamela Anderson het bed hebben gedeeld. Sterker nog, ze waren zelfs met haar getrouwd. Het is echter niet bekend of de blonde bimbo, die gisteren optrad als gastpresentatrice van de awardshow, de aanleiding vormde voor de vechtpartij.

Een ooggetuige meldde dat het Kid Rock was die de klappen uitdeelde. Tommy Lee zou echter degene zijn geweest die Kid Rock had uitgedaagd.

Kid Rock wilde eerste niet op de uitdagingen ingaan. Maar toen Tommy Lee ineens dreigend opstond, reageerde Kid Rock hierop door Tommy twee klappen te verkopen. Eerst eentje met de rug van zijn hand. De volgende was echter met de volle vuist.

Ondanks dat Tommy Lee geen klappen had uitgedeeld, werd hij toch door de security afgevoerd. Kid Rock mocht echter de show uitzitten, maar kreeg later een dagvaarding wegens mishandeling. Met een beetje pech mag de rocker straks een half jaar op water en brood.


Wie wil er nu niet om haar vechten?


Met dank aan sandeman11 voor de submit.