Politie onderzoekt val minnares Victor Reinier

De politie heeft gisteren de makers en medewerkers van de Nederlandse tv-serie Flikken ondervraagd in verband met de val van de nieuwe vriendin van de Nederlandse acteur Victor Reinier. Die viel dinsdag uit een raam van een hotel in Maastricht.

De 44-jarige Reinier, onder meer bekend van zijn rol Vledder in Baantjer, was in Maastricht voor opnamen van de politieserie Flikken die bij ons door de TROS wordt uitgezonden. Zijn minnares Kim viel door nog onbekende oorzaak uit het raam van het hotel waar de tv-ploeg verbleef en raakte daarbij zwaar gewond. Verschillende bronnen melden dat Kim een zelfmoordpoging zou hebben ondernomen na een ruzie met Victor.

''Vooralsnog lijkt het erop dat het in het geval van Kim inderdaad gaat om een poging tot zelfmoord. In ieder geval hebben we vast kunnen stellen dat er geen sprake is van een misdrijf'', aldus een politiewoordvoerder vandaag.

Haar toestand is momenteel ''redelijk stabiel'', aldus een verklaring van vanochtend van Reinier: ''Mijn vriendin ligt zwaargewond in het ziekenhuis. Ik ben samen met de familie van mijn vriendin zoveel als mogelijk in het ziekenhuis om haar te steunen.'' Hij wil verder niets zeggen omdat het een privé-aangelegenheid betreft.

Victor Reinier zou in scheiding liggen met zijn vrouw Anja Geels. Samen hebben zij twee kinderen. Eerder ontkende de acteur nog dat hij een verhouding met een andere vrouw had.

Met dank aan kahaarin, MiesMouse en Ladylike voor de submit.