Paris Hilton wil veel kinderen

Paris Hilton Volgend jaar wil de alom besproken, door iedereen geliefde, Paris Hilton moeder worden. Dit staat in het tijdschrift Elle. Paris zegt dat ze haar lichaam in goede conditie houdt zodat ze over een jaar zwanger kan worden. Maar met alleen een goede conditie ben je er nog niet.

Paris was helemaal in de wolken toen Nicole Richie zwanger was. Ze heeft zichzelf helemaal suf geshopt voor spulletjes voor de baby. Een doos vol babyspullen heeft ze Richie en haar vriend Joel Madden gegeven. Paris gaat er vanuit dat Nicole een geweldige moeder zal worden. "Ze is dolgelukkig. Ik weet zeker dat ze het erg goed zal doen als moeder."

Vrienden zeggen dat Paris veel kinderen wil. Vanaf het moment dat ze zwanger is zal ze een rustiger leven gaan leiden. "Toen Paris in de gevangenis zat heeft ze veel nagedacht. Toen ze kort daarna hoorde dat Nicole zwanger was, besloot ze dat het tijd was voor een volwassener leven", aldus vrienden. Momenteel heeft Paris geen vriend, dus dat moet eerst geregeld worden. We zullen zien wat dat 'rustig leven' zal gaan inhouden.

Met dank aan MiesMouse, Luchtignieuws.nl en JesseLover voor de submit.