Natasia slaat miljonair aan de haak

Icoon ShowbizzDe zwarte diva uit de Gouden Kooi, Natasia, heeft het er maar druk mee, eerst gaf ze aan een boek te gaan schrijven en nu heeft ze ook nog eens een miljonair aan de haak geslagen. De man heet Tjeerd en zit in de muziek en het onroerend goed en Natasia ontmoette hem bij haar advocaat.

Natasia vertelde gisteravond over haar nieuwe vangst toen ze bij het praatprogramma van Robert Jensen zat. "Hij moet verder zelf maar bekend maken wie hij is. Maar ik heb nu iemand die heel lekker aan mijn borsten kan sabbelen," vertelde de diva openhartig.

Ze had ook een boodschap voor haar ex, Wilgo Wijndal, die er met al haar geld en de kinderen vandoor is gegaan naar Suriname. Hij is inmiddels weer teruggekeerd naar Nederland.

"Hij heeft daar van mijn geld, 30.000 euro, een huisje gebouwd en er gewoond met een jonge vrouw van wie hij een kind heeft. Hij krijgt binnenkort bezoek van een deurwaarder. Want met zijn opmerking dat hij het geld beschouwt als salaris voor het oppassen op mijn twee kinderen neem ik geen genoegen."


Subheader
Maar ik heb nu iemand die heel lekker aan mijn borsten kan sabbelen.


Met dank aan Snotter voor de submit Voor meer De Gouden Kooi nieuws De Gouden Kooi.