Roef ziet af van huwelijk

Roef, de mannelijke helft van het uit elkaar gevallen duo Roef en Marian, ziet af van het voorgenomen huwelijk met Petra Steinfelder uit Winschoten. Ondanks dat de twee elkaar nog maar enkele weken kennen, waren ze serieus van plan op acht augustus volgend jaar met elkaar in het huwelijksbootje te stappen.

De 37-jarige Roef, die bij de burgerlijke stand van Stadskanaal staat ingeschreven als Roelof Glaasker, wil niet meer verder met de 21-jarige Petra. "Ik ben achter zo veel negatieve dingen van haar gekomen. Ik wil niet meer. Ik wil er verder maar niet te veel over zeggen."

Roef wil nog wel kwijt dat hem via betrouwbare bron ter ore is gekomen dat Petra flirt met andere zangers. Ook zou zij proberen een slaatje te slaan uit Roefs succes. "Het is voorbij met de liefde. Donderdag was alles nog koek en ei. Vrijdag zou ze meegaan naar een optreden. Toen was het mis. Ik dacht dat Petra mij, Roelof, wilde, en niet de bekende Roef. Dat wordt in het vervolg uitkijken met de liefde. Het leven van een artiest gaat niet over rozen."


Gelukkig hebben we de foto's nog