'Vrouwen gedwongen tot seks met hond'

Icoon MisdaadEen 49-jarige man uit Rotterdam wordt ervan verdacht een 41-jarige plaatsgenote en haar vriendin te hebben verkracht. Ook zou hij de twee hebben gedwongen tot seks met een herdershond.

De drie troffen elkaar regelmatig in een camper in Numansdorp. De vrouwen spraken stiekem af omdat ze beide seksuele relaties met andere mannen onderhielden. In de camper zouden ze jarenlang kinky seksspelletjes hebben gespeeld.

De vrouwen deden onlangs aangifte omdat de handelingen onder dwang zouden hebben plaatsgevonden. De man zou hen hebben mishandeld en bedreigd. De man zou een van de vrouwen met haar haren over de grond hebben gesleept en gedreigd haar man in te lichten of iets aan te doen.

De verdachte beweerde gisteren voor de rechtbank dat hij kunstenaar is en de vrouwen op hun eigen verzoek fotografeerde in sm- en pornohoudingen. Volgens de advocaat van de man deed een van de vrouwen aangifte omdat haar man erachter was gekomen. De strafzaak wordt pas strafrechtelijk behandeld als de verdachten en de twee vrouwen psychisch zijn onderzocht.