FOK!whatpulse bereikt magische grens

Icoon DigitalHet FOK!whatpulse-team heeft weer een mijlpaal bereikt. Ditmaal gaat het niet om de toetsjes of klikjes zelf, maar om het aantal meewerkende FOK!'ers: vandaag haalde het team, dat nog steeds op weg is naar de eerste plaats en de eeuwige roem, haar duizendste user binnen.

Sinds het begin van dit jaar is het aantal users nu verdubbeld. De dagelijkse output, dat wil zeggen, het gemiddelde getypte en geklikte van het hele team gezamenlijk, is van gemiddeld 2,5 naar ruim 4 miljoen gestegen. De grote concurrent, Tweakers, pulst helaas nog steeds gemiddeld 3 miljoen meer dan FOK!.

Whatpulse is een programma dat bijhoudt hoe vaak men op het toetsenbord typt en met de muis klikt. Al duizend FOK!'ers hebben zich sinds 2005 aangemeld voor het team, dat oorspronkelijk opgericht is om Tweakers te verslaan. Ons team staat inmiddels op de vijfde plaats; Tweakers vooralsnog tweede.

Prognoses over het inhalen van het team voor FOK! op de ranglijst, Ogame.pl, dat met ruim 2000 leden op de vierde plek staat, wijzen richting begin november. Het zou dan ook fantastisch zijn voor FOK! om Sinterklaas bij zijn binnenkomst dat blijde nieuws te kunnen mededelen.

Meer informatie over het FOK!whatpulse-initiatief vind je hier. .

Met dank aan superworm voor de herschreven submit.