Zwaargewonde na steekpartij in Nijmegen

Icoon PolitieIn de Nijmeegse wijk Malvert is gisterenmiddag rond 15.30 uur een 22-jarige Nijmegenaar neergestoken op de 60e straat. Volgens ooggetuigen werd de man aan een 30 centimeter lang mes geregen. ''Tjaf, tjaf ging het mes. Er sijpelde bloed door zijn witte T-shirt en zijn broekspijp'', aldus een getuige in De Gelderlander.

Aan de steekpartij ging een groot gevecht vooraf tussen ruim twintig mannen die zich ophielden rond hun auto's op een parkeerterrein. ''Allemaal twintigers en dertigers. Ik lette er eigenlijk niet op, totdat ze begonnen te schreeuwen en te wijzen naar elkaar. Eerst doken ze een paar keer op dezelfde man. Toen werd-ie gestoken'', zo zegt een andere ooggetuige.

De gewonde werd naar het ziekenhuis gebracht met een traumahelikopter. De politie heeft inmiddels vier arrestaties verricht, zo meldt Omroep Gelderland. Het onderzoek is nog in volle gang. Gisteren werd tot laat in de avond sporenonderzoek gedaan. De brandweer zorgde daarbij voor licht. Zeven auto's zijn weggesleept en worden onderzocht.

Met dank aan speedrazor3 voor de submit.