Zuiplap slaapt roes uit in woning van wildvreemde

Een man die een flink offer had gebracht aan Bacchus, heeft vanmorgen het huis van een wildvreemde uitgezocht om zijn roes uit te slapen. Een woordvoerster maakte bekend dat de Eindhovense politie de man in de boeien heeft geslagen.

Vanochtend vroeg hoorde een vrouw iemand tegen haar deur aan slaan. Tevens hoorde zij de man zijn blaas legen tegen haar voordeur. Omdat zij na een tijdje glasgerinkel hoorde in het huis boven haar, sloeg ze alarm.

Toen de politie poolshoogte ging nemen, zagen ze een gat in het raam van de voordeur van het flatje. Ondanks dat de bewoner van het pand niet aanwezig was, was er wel iemand aanwezig in het appartement. Het bleek te gaan om een 36-jarige man uit Eindhoven, die te diep in het glaasje had gekeken.

De feestneus bleek een appartement te bewonen die een verdieping lager lag dan daar waar hij zijn roes uitsliep. Naar eigen verklaring was de man zijn sleutels verloren. Omdat de man zijn ogen niet meer kon openhouden van de slaap, besloot hij maar een ander flatje binnen te gaan om daar uit te rusten.