Bloederige foto's van Winehouse in Britse pers

ShowbizzDe Britse kranten Daily Mail en The Sun tonen vandaag schokkende foto's van zangeres Amy Winehouse en haar man Blake Fielder-Civil. Beiden zitten onder de schrammen en het bloed. Maar anders dan de Britse bladen beweren zou de man van Winehouse geen geweld hebben gepleegd tegen haar.

''Nadat hij me in een kamer zag toen ik drugs wilde gebruiken met een prostituee en zei dat ik niet goed genoeg voor hem was, begon ik mezelf te snijden'', schrijft Amy zelf aan showbizzblogger Perez Hilton. ''Ik ging door het lint. Blake is een fantastische man die mijn leven opnieuw heeft gered en daarbij ernstige snijwonden opliep.''

Volgens de Daily Mail verbleef het stel al enkele dagen in een chique hotel in de Londense wijk Soho. Woensdagnacht zouden hotelgasten ruziënde mensen en vallend meubilair hebben gehoord uit de kamer van het koppel. Kort daarna zou Winehouse medische hulp hebben gevraagd voor de behandeling van snijwonden aan haar armen.

Winehouse, die bekendstaat om haar flinke drugs- en alcoholgebruik, werd eerder deze maand opgenomen in een ziekenhuis nadat ze een overdosis had genomen. Haar opname in een ontwenningskliniek brak ze na enkele dagen af.



Drugs are bad, m'kay

Met dank aan Nebu voor de submit.