Dick Maas maakt film over moordende Sinterklaas

Icoon FilmDick Maas werkt aan een horrorfilm over een bloeddorstige Sinterklaas. Het script voor de speelfilm is zo goed als af en de opnamen kunnen dit jaar nog van start gaan. Dat heeft Independent Films bevestigd. De film, die 'Sint' gaat heten, draait om een psychopathische Goedheiligman die kinderen op 5 december geen cadeautjes brengt, maar hen ontvoert en om het leven brengt.

Een ander project waar Maas later dit jaar mee bezig gaat is een thriller waarin een psychologisch spel tussen een spelshowpresentator en een vreemde man die beweert zijn vrouw en kinderen te hebben ontvoerd centraal staat. Maar of deze film die 'De rekening'zal gaan heten er ook echt komt is nog onzeker, de financiering is namelijk nog niet rond.

Dick Maas die begin 80-iger jaren doorbrak met de thriller 'De lift' is momenteel bezig met het opnemen van 'De botox methode' waarin Sanne Wallis de Vries en Hadewych Minis de hoofdrollen spelen. Deze film gaat over drie miljonairsvrouwen,wanneer ze vermoeden dat één van hun echtgenoten vreemdgaan schakelen zij een huurmoordenaar in. 'De botox methode'gaat op 22 december 2007 in premiere.

Subheader
Op de set van 'De botox methode' © Marijke van den berg