Opgewonden kameel verstikt vrouw

Icoon OpmerkelijkEen Australische vrouw is overleden nadat een kameel geprobeerd had seks met haar te hebben, hetgeen gebeurde op haar boerderij 600 kilometer ten westen van Brisbane. Dat meldt de politie van de Australische stad Brisbane Zaterdag.

De 10 maanden oude en 150 kilogram wegende kameel beukte de vrouw tegen de grond en ging op haar liggen. Vervolgens zou hij iets gedaan hebben dat leek op een 'paringsritueel'.

"Ik zou zeggen dat hij aan het spelen was maar het zou ook iets seksueels geweest kunnen zijn", zei State police detective Craig Gregory. Ook een geit die ze als huisdier hielden, moest er al een paar keer aan geloven, deze was bijna gestikt.

Kamelenexpert Chris Hill, die al ruim 20 jaar toeristen rondrijdt op kamelen, twijfelt er niet aan dat het seksgerelateerd was. "Jonge kamelen zijn niet agressief, maar kunnen gevaarlijk worden als je ze behandelt als huisdieren zonder de nodige discipline.

De kameel was een cadeautje van haar man en dochter toen de vrouw afgelopen maart 60 werd. Ze had een voorliefde voor exotische dieren. Wat er met de kameel gaat gebeuren is niet bekend.

Met dank aan de submitter voor de submit.