Paris: Sandwich lekkerder dan seks

Icoon ShowbizzAls Paris Hilton mag kiezen, dan heeft ze liever een lekkere sandwich dan seks. Dat zegt ze deze maand in het Amerikaanse tijdschrift GQ. "Seks is niet zo belangrijk voor me," formuleert onze meest geliefde FP-babe. "Ik eet liever thuis voor de televisie een lekkere sandwich."

De laatste tijd komen er tegenstrijdige berichten over La Hilton in de media. Zodra ze zelf aan het woord is, zegt ze dat ze rijper en verstandiger geworden is sinds haar tijd in de gevangenis, en dat ze zich meer gaat richten op de serieuzere dingen. Tegelijkertijd komen er echter steeds weer berichten naar buiten waarin ze, zoals altijd, lekker de beest aan het uithangen is.

Zoals bekend, onderhandelt Paris momenteel met het nieuwe tv-programma Celebrity Big Brother. Hierin wil ze de hele wereld laten zien hoe de echte Paris Hilton is. "Er is meer in haar leven dan feestvieren," aldus een 'welingelichte' bron. Paris wil overigens alleen maar meedoen met Big Brother als de makers haar "de juiste prijs bieden."

Hmm, gesandwicht worden...
Lekker...