Priscilla wil mama Patty Brard niet meer zien

Icoon Showbizz Patty Brards dochter Priscila heeft het helemaal gehad met haar moeder! Zelfs op haar afstudeerfeestje was Patty niet welkom. Dat voorrecht was voorbehouden aan papa Carlo Nasi en haar opa van vaders kant.

Patty Brard en haar dochter Priscilla hebben geen contact meer met elkaar. "Dat doet pijn", vertelt de diva zelf vandaag in Vrouw, de bijlage van het dagblad De Telegraaf. En dat Priscilla nu Patty uit haar leven heeft gebannen is een klap voor de Luv'-zangeres. "Ik moest wel slikken toen ze haar vader en opa wel uitnodigde voor haar afstudeerfeestje en mij niet."

Maar Patty lijkt op een verzoening te hopen, want zegt ze: "Ach ja, meisjes en hun papa. Dochters en moeders, dat ligt toch een stuk moeilijker. Daar komt altijd ruzie bij kijken. Daar moet je je bij neerleggen. Op een dag komt het wel weer goed."

Of dat zo is is nog maar de vraag. Brard en Priscilla liggen al tijden met elkaar overhoop. Maar Patty blijft desondanks hopen: "Twintig jaar geleden zou ik ook nooit hebben gezegd dat mijn ouders 'wijze mensen zijn. En ooit zal Priscilla net zo trots op me zijn als ik ben op mijn ouders..."