Hans Kazŗn naar de rimboe

Icoon ShowbizzHans Kazŗn reist volgende maand af naar de jungle. De goochelaar neemt, samen met zijn familie, namelijk deel aan het SBS6-programma Groeten uit de Rimboe. De familie Kazŗn zal drie weken met een inheemse stam samen gaan leven. In die periode hebben ze geen mogelijkheid om contact op te nemen met de buitenwereld.

Het is nog niet duidelijk bij welke stam de familie Kazŗn terecht zal komen. "Als we niet worden opgegeten, komen we terug", liet de goochelaar vandaag in De Telegraaf weten. Eerder dit jaar moest de 54-jarige Kazŗn toezien hoe zijn Magic Palace, dat hij in het Spaanse Torremolinos had opgebouwd, werd gesloten.

Door deze tegenslag was het voor Kazŗn niet mogelijk om met zijn vrouw Wendy op reis te gaan, vanwege hun dertigjarig huwelijksjubileum. Het verzoek van SBS6, om deel te nemen aan het programma Groeten uit de Rimboe, komt dan ook 'als een geschenk uit de hemel'.

Kazŗn heeft met zijn vrouw drie zoons en een dochter en hoopt straks op een oerwoud, zoals hij deze uit de bekende Tarzan-films kent. "Met een waterval. Met bossen. Zee. En een blauwe lagune. En Wendy in een rieten rokje", aldus de goochelaar.

Over een half jaar is het de bedoeling dat een afvaardiging van de inheemse stam, waar de familie Kazŗn wordt ondergebracht, naar AndalusiŽ afreist. Dit wordt gedaan in het kader van het programma Groeten Terug. Het is overigens nog niet bekend wanneer de serie, met Hans Kazŗn en zijn familie in de hoofdrol, wordt uitgezonden.