Britney beschuldigt moeder van seks met ex

ShowbizzDe relatie tussen Britney Spears en haar moeder Lynne wordt er niet beter op. De twee konden de laatste tijd al niet echt met elkaar overweg, maar nu lijkt de beer helemaal los. Volgens Britney is haar 52-jarige moeder namelijk van bil gegaan met haar ex-man Kevin Federline (29).

In het Amerikaanse tijdschrift Star zegt een 'bron' dat Britney volledig de weg kwijt is. ''Ze is heel verward en boos. Ze beschuldigde haar moeder ervan haar niet te steunen. Ze zei dat Lynne waarschijnlijk zelfs met Kevin naar bed was geweest, alleen om haar dochter te kwetsen.''

De 25-jarige Britney is al sinds haar scheiding boos op haar moeder. Ze heeft het gevoel alleen te staan sinds ze brak met Federline. Bovendien was ze woedend op haar moeder omdat zij haar zou hebben gedwongen zich op te laten nemen in een ontwenningskliniek. Verder zou Britney's moeder Kevin steunen bij een voogdijregeling. De ex-man van Britney zou de volledige voogdij willen hebben over hun twee zoontjes omdat hij vreest dat zijn voormalige vrouw de kinderen blootstelt aan ''onnodige risico's''.Het stel in betere tijden (2004)