'Rapper bedreigt Wilders met de dood'

Geert Wilders zal zo snel mogelijk aangifte doen tegen rapper Appa, die†vandaag in een interview met dagblad De Pers zegt het niet erg te vinden als iemand Wilders ''een kogel door zijn kop schiet''. Dat liet een woordvoerder van Wilders' Partij voor de Vrijheid†in een reactie†weten.

Appa, die naar eigen zeggen een grote groep moslimjongeren in achterstandswijken vertegenwoordigt, zegt in De Pers: ''Als ik Wilders ooit tegenkom, is 'ie van mij. Ik zweer je, ik pak hem aan. En er zijn meer mensen bij wie die behoefte groeit. Men moet niet raar opkijken als Mohammed C. binnenkort opstaat. Als iemand een kogel door zijn fokking kop schiet, vind ik dat niet erg.''

Wilders voelt zich bedreigd door de uitlatingen van de rapper.

Appa is de artiestennaam van de 24-jarige Rachid el Ghazoui uit Amsterdam. De rapper van Marokkaanse komaf maakte eerder deel uit van rapgroep THC. De Pers interviewde hem omdat zijn populariteit stijgt hetgeen volgens de krant opmerkelijk is aangezien zijn clips het tv-scherm niet halen en hij geen platenlabel heeft dat hem steunt. Op Youtube Nederland is zijn nieuwste clip 'Ik heb Schijt' een grote hit.


'Als ik Wilders ooit tegenkom, is 'ie van mij'Met dank aan neegij en Sok41 voor de submit.