Timberlake en Beyoncé toppers bij MTV-Awards

Icoon ShowbizzZanger Justin Timberlake en zangeres Beyoncé Knowles hebben de meeste nominaties gekregen voor de MTV Video Music Awards 2007. Beide sterren ontvingen er zeven, gevolgd door rapper Kanye West en zangeres Rihanna die er beiden vijf kregen.

Beste nieuwkomer bij het evenement, Amy Winehouse, moet het doen met drie nominaties. Dit maakte muziekzender MTV dinsdag bekend. De artiesten strijden in elf categorieën om de fel begeerde MTV-Awards.

Justin Timberlake met zijn nummer ' What Goes Around..' is genomineerd in de categorieën: beste video, beste mannelijke artiest, beste regisseur en beste videomontage. Beyoncé dingt met twee nummers: 'Irreplaceble' en 'Beautiful Liar' mee naar de Award voor de beste vrouwelijke artiest. Ze gaat de concurrentie aan met onder meer de liedjes 'Rehab' en 'You Know I'm No Good' van Amy Winehouse.

De MTV Video Music Awards 2007 worden op 9 september uitgereikt in het Palms Casino Resort in Las Vegas. Timberlake, West, Winehouse, Timbaland, Rihanna en andere artiesten zullen optreden tijdens het muziekfestijn.