D66-raadslid wil UFO's op politieke agenda zetten

X-factorD66-raadslid en oud-wethouder Annemieke Schep uit het Noord-Hollandse kunstenaarsdorp Bergen wil het onderwerp UFO's en buitenaardse wezens op de politieke agenda zetten. Dit naar aanleiding van haar eigen waarneming in mei.

In een interview met RTV Noord-Holland verklaart Schep dat ze op 4 mei in de avond door het raam een vloot lichtbollen door de lucht zag vliegen, samen met een vriendin. Een van de lichtbollen haalde de andere lichtbollen in, en de andere bollen vlogen er achteraan.

Naar haar zeggen konden het geen vliegtuigen, vuurwerk of helikopters zijn, gezien het uiterlijk van de vliegende objecten. Schep en haar vriendin waren net aan hun eerste wijntje begonnen, en volgens haar zijn ze nuchtere mensen.

De D66-raadsvrouw sluit niet uit dat het ruimteschepen konden betreffen, en bij de eerstvolgende bestuursvergadering van haar partij zal ze proberen dit op de politieke agenda te zetten.

Of raadslid Schep ooit wel eens gehoord heeft van Thaise geluksballonnen, blijft onduidelijk. In het radio-interview rept ze daar in ieder geval met geen woord over. Het meldpunt voor UFO's krijgt de laatste tijd overigens opvallend veel meldingen uit de omgeving van Alkmaar en Bergen.



Radio-interview: Raadslid Schep ziet ze vliegen.

Met dank aan FatalException voor de submit.