Lindsay Lohan ontvoert 3 mannen

Icoon ShowbizzVoordat zangeres en actrice Lindsay Lohan deze week werd gearresteerd voor rijden onder invloed zou zij drie mannen hebben ontvoerd. Dat verklaren Dante Nigro, Jakon Sutter en Ronnie Blake op showbizzwebsite TMZ. De mannen zouden per ongeluk betrokken zijn geweest bij de achtervolging die Lohan inzette op haar assistente Tarin Graham die net ontslag had genomen.

Straalbezopen
De 21-jarige Lohan werd dinsdag aangehouden, nadat de moeder van Graham de politie had ingelicht over de achtervolging. Bij de aanhouding bleek Lindsay weer straalbezopen en had ze cocaïne op zak. Ze was net ontslagen uit een afkickkliniek. De mannen vertellen in een filmpje hoe Lindsay na een feest waar zij ook aanwezig waren plotseling in Dante's auto stapte. Tarin's vriend was net uit de wagen gestapt om met haar te praten. Lohan startte de wagen en reed met de mannen nog in de auto weg. Met de drie vrienden in de auto achtervolgde ze haar ex-assistente.

Dollemansrit
Toen Lindsay optrok wierp Ronnie Blake zichzelf uit de auto. Daarbij zou ze over zijn voet zijn gereden. Lindsay vertelde de andere mannen tijdens de dollemansrit dat ze niet in de problemen zou raken. "Ik ben beroemd en kan doen wat ik wil", liet ze horen. Toen La Lohan Tarin uit het oog verloor besloot ze naar het huis van de moeder van haar ex-assistente te rijden. Toen ze de oprit van de woning opreed kwam net de moeder van Tarin aanrijden. Zij belde de politie.

Onschuld
Lindsay ontkent in het showbizzprogramma Acces Hollywood schuldig te zijn aan de aanklachten van dronken rijden en drugsbezit. Ook beweert ze dat zij niet degene was die de achtervolging begon.


De arrestatiefoto van Lindsay Lohan