'Minirok alleen voor vrouwen jonger dan 28'

Een groot Brits onderzoek over leeftijdsgrenzen, gehouden onder 2500 vrouwen, heeft veel opmerkelijke resultaten opgeleverd. Zo vinden vrouwen dat ze tot hun 35e een navelpiercing mogen hebben, tot hun 28e een minirok mogen dragen en lang haar moet kunnen tot vrouwen 52 jaar oud zijn.

Topjes die enkel de borsten bedekken mogen vrouwen dragen tot ze 33 zijn, terwijl een bikini zelfs nog kan bij een vrouw van 47. Blote buiken zijn slechts voorbehouden aan vrouwen onder de 24 en ondanks dat een man een legging nooit vindt kunnen, vinden vrouwen zelf dat ze het kunnen dragen tot ze 37 jaar zijn.

Mannen mogen van de vrouwen wat langer in hun favoriete kloffie rondlopen. Zo zijn trainingsbroeken geoorloofd tot hun 44e levensjaar en moeten de voetbalshirts pas definitief op zolder als mannen 53 zijn. Een man van 59 kan nog prima een spijkerbroek aan, maar een trui met capuchon kan echt niet meer als een man 29 is.

Veertig procent van de vrouwen vraagt zich af of ze niet te jong gekleed gaan bij het stappen. Tweederde van de vrouwen wil het liefst elegant gekleed gaan als ze ouder worden.


Ondanks dat ze nog geen 47 is, kan een bikini in dit geval ook niet