Liposuctie en borsten Tara Reid mislukt

ShowbizzActrice en fotomodel Tara Reid (31) heeft een lelijke borstvergroting en een belabberde liposuctie van haar buik achter de rug. Foto's die deze week opdoken tonen het beroerde resultaat.

De actrice, momenteel in Amerika op tv met haar eigen realityshow 'Wild on Tara', liet twee jaar geleden vet wegzuigen uit haar buik. Ze koos daarbij voor 'contouring'. Dat is een procedure die ervoor moet zorgen dat het lijkt alsof je een sexy sixpack hebt. Wanneer Tara recht staat valt het nog mee, maar wanneer haar buik maar iets gebogen is, zijn volop rimpels te zien. Een en ander viel op toen Reid deze maand gefotografeerd werd het strand van Malibu waar ze aan het dollen was met vriendin Kimberly Stewart.

Op een andere foto, die afgelopen week genomen is op een feestje van de Engelse voetbalclub Chelsea, is Reid te zien in een doorzichtige groene jurk waarin haar schots en scheef hangende borsten goed uitkomen. Reid gaf ooit al eens toe dat een vergroting van haar voorgevel niet naar behoren was verlopen. ''Mijn eerste borstoperatie was een ramp. De plastische chirurgie leverde me niet alleen veel littekens op, maar ook oneven borsten en een vieze huid.''Reid in 2006

Reid deze week in het groen

Hier meer foto's van Reid op het strand