Amy Winehouse spuugt naar fans

Icoon ShowbizzAmy Winehouse lijkt zeer weinig om haar fans te geven. De Britse zangeres trad dinsdag op in het Britse Cornwall en leek ter plaatse behoorlijk in de war. Amy, waarvan bekend is dat ze een drankprobleem heeft, vergat tijdens het optreden haar teksten en spuugde naar fans.

Volgens concertgangers zag de 23-jarige Winehouse er oververmoeid uit en verliet ze na het tweede nummer het podium. Toen ze even later terugkwam leek ze behoorlijk in de war.

"Ze sloeg zichzelf in het gezicht en mepte met de microfoon op haar hoofd. Ze vergat de teksten van haar eigen liedjes en mompelde in plaats daarvan wat scheldwoorden", aldus een van de fans die het concert bijwoonde.

Daarnaast spuugde Winehouse in het publiek, dat 33 pond (bijna 50 euro) had betaald om haar te zien zingen. Halverwege haar laatste liedje liet de zangeres haar microfoon vallen en wandelde ze van het podium.

De Britse artieste maakt zich de laatste tijd niet erg populair bij haar fans. Zo liet ze haar optreden op Pinkpop 2007 verstek gaan, naar verluidt omdat ze het vliegtuig niet inkwam omdat ze te dronken was. Ook zegde Winehouse dit weekeinde haar concert op het North Sea Jazz Festival af wegens 'oververmoeidheid'.

Amy Winehouse brak door met haar hit Rehab. Ze won eerder dit jaar een Brit Award voor beste Britse vrouwelijke artiest.


Met dank aan mouthman voor de submit.