Stadsprediker weer terug op zijn plaats in Eindhoven

Icoon OpmerkelijkHoewel het hem uitdrukkelijk verboden was, voerde hij vandaag toch weer de duiven. Met zijn luide stem probeerde hij weer zieltjes te winnen én was hij weer aan het collecteren voor een ‘Kapel voor Goede Geesten’. Arnol Kox kreeg vorige week een verbod om in de Eindhovense binnenstad te zijn. Door het voeren van de duiven riskeert hij een gebiedsontzegging van twee weken.

Vandaar dat hij vorige week in Veldhoven was. Maar hij is weer terug in Eindhoven. Hierop zegt Kox "Ik laat het er op aan komen. Als er een gerechtelijke procedure van komt, moet dat maar. Laat de rechter er maar over beslissen. Vorig jaar heb ik een bekeuring gekregen voor het voeren van die duiven. Daar ben ik tegen in beroep gegaan en ik heb er nog steeds niks van gehoord.”

Gisteren passeerde de politie hem een paar keer, maar zij ondernam geen actie. Arnol is niet van plan te stoppen met het voeren van de duiven. Ook blijft hij verder collecteren en hoopt hij mensen te bekeren tot Jezus. Het liefst midden in de Rechtestraat, op het drukke kruispunt, vóór de V&D. Want daar zijn de meeste zieltjes te winnen.