Overvaller wil worden geknuffeld

Een overvaller dacht zijn slag te kunnen slaan tijdens een barbecue, maar tijdens zijn onbezonnen daad bedacht hij zich en vroeg om een groepsknuffel. De eters zaten gezellig samen in de serre van een huis in Washington DC, toen de overvaller binnensloop via een geopende deur, zijn pistool tegen het hoofd van een veertienjarige jongen zette en schreeuwde "Geef me jullie geld of de jongen gaat eraan!"

Om het ijs te breken bood een andere gast de overvaller spontaan een glas wijn aan. De overvaller nam het glas aan, nam een teug en zei: "Dit is verdomd goede wijn!" De overvaller maakte het gezellig, schonk zichzelf nog een glas wijn in en nam ook wat van de op tafel staande kaas. Even later stopte de overvaller zijn pistool weg en vroeg plotseling om een knuffel. Alle gasten knuffelden de man en vervulden hiermee zijn laatste wens: een groepsknuffel.

Na de grouphug verliet de man de gezelligheid, met het glas wijn nog in de hand. Nadat de verbouwereerde gasten van de schrik waren bekomen, concludeerden ze dat er niets was gestolen. Ook had niemand enige kleerscheuren opgelopen. "We geloven best dat dit een echte overval was. Al begrijp ik wel niet waarom ze de man tijdens de knuffel niet hebben overmeesterd en uitgeleverd aan ons", aldus een net zo verbaasde politieagent.