R'n'B-zangeres ingestort op podium

De van Destiny's Child afkomstige zangeres Kelly Rowland is tijdens een optreden in Nigeria onwel geworden. Op het podium stortte ze in elkaar, waarna een ambulance haar naar het ziekenhuis heeft moeten brengen. In Nigeria moet Rowland zijn uitgedroogd, maar volgens haar woordvoerder maakt ze het inmiddels goed.

De 26-jarige R'n'B-zangeres trad op in de hoofdstad Lagos, ter promotie van haar nieuwste CD. Deze CD, 'Ms Kelly' geheten, kwam vorige maand in ons land uit. In een interview sprak Rowland over haar nieuwste langspeler als 'my baby'. "Het laat zien wie ik ben. Deze plaat bevat al mijn verschillende buien en al mijn emoties. Het is volwassen, sexy en zelfverzekerd", aldus de zelfverzekerde zangeres .

Ondanks dat het album in Amerika op de zesde plek de hitlijsten binnenkwam, wil het in ons land niet echt vlotten met Ms Kelly. De CD was na twee weken alweer uit de Album Top 100 verdwenen. Ondanks alles, is de zangeres toch tevreden over haar nieuwste schijf. "Ik ben er trots op dat ik de tijd heb genomen om dit album te maken. Ik ben er trots op dat er eigen nummers op staan. Ik heb zoveel van mezelf in dit album gestoken en ik ben er gewoon heel blij mee."