Naaktfoto's Lindsay Lohan gestolen

Icoon ShowbizzEen hacker heeft naaktfoto's van Lindsay Lohan en haar scharrel Calum Best gestolen. Tijdens een heftige vrijpartij had het koppel kiekjes gemaakt. Die hadden ze op een computer gezet die inmiddels is gehackt.

Dat meldt de Britse krant News of the World. Lohan bevestigt dat er is ingebroken in haar computer en dat er een bericht is achtergelaten op het bureaublad van haar computer. Daarin laat de hacker weten dat hij foto's van haar en Calum in het bezit heeft. Haar advocaat is er inmiddels mee bezig. De 21-jarige actrice en zangeres maakt zich ernstig zorgen over haar reputatie. Ze is bang dezelfde status als Paris Hilton te krijgen.

Er verschenen al een keer eerder naaktfoto's van Lohan. Calum lijkt het allemaal niet te boeien. Van hem verschenen al vaker foto's en filmpjes van zijn vrijpartijen. Onlangs dook er nog een video op waarin hij met twee prostituees stoeide. Lindsay is vandaag met een enkelband vrijgelaten uit de inrichting waar ze werd behandeld voor haar drugsverslaving.


Lindsay Lohan


Met dank aan static voor de submit.