FOK!radio: 40 dagen zonder seks en CUL-mod

FOK!RadioVoor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

40 dagen en 40 nachten zonder seks. Twaalf FOK!kers zijn daar vandaag mee begonnen. Ze doen het naar aanleiding van de film 40 Days, 40 Nights, waarin een jongen veertig dagen en veertig nachten geen seksuele handelingen mag verrichten. En dus zijn het seksloze dagen voor de FOK!kers. Er zijn zelfs twee forumusers die 85 dagen zonder seks gaan proberen te volbrengen. Seks, orale seks, masturberen, of wat voor seks dan ook, het mag allemaal niet. Een van de onthouders (85 dagen!) hebben we vanavond aan de lijn. Waarom doet hij het? En wat is het doel? We gaan het vragen. Zoals gebruikelijk beginnen we live om 20:00 uur!

FA Shmoopy neemt nu wekelijks het forum met ons door, maar alleen op voorwaarde dat ze ook een jingle zou krijgen. Dus komt MissHobje die vanavond live in de studio voor haar inspreken. Afgelopen week moest zij als CUL-mod afscheid nemen van Martijn77. Is er al een opvolger op het oog? We gaan het vanavond aan haar vragen.

En er staan wat dingen te veranderen in columnistenland op de FP. We bellen er eindredacteur TheGrandWazoo over!

Natuurlijk kun je iedere week meekijken in de studio van FOK!radio via de webcam. We roddelen weer met Yvonne. FA Shmoopy is helaas op vakantie. Blinky legt wel weer een stelling voor. Kom ook naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten. Dat kan ook via Skype. Je kunt ons bellen op actionradiolive.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is.

Hieronder vind je de overige directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player33 kbps64 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Terugluisteren?
Alle uitzendingen van FOK!radio zijn terug te luisteren. Meer hierover kun je hier lezen.

Veel luisterplezier!