Echtpaar Beckham uit de kleren

Icoon ShowbizzHet echtpaar Beckham, dat onlangs verhuisd is naar de VS, doet er alles aan om hun bekendheid daar te vergroten. Zo zijn ze onlangs uit de kleren gegaan voor het toonaangevende modeblad W. Op de cover van de bewuste editie, die op 20 juli zal verschijnen, is David te bewonderen in ontbloot bovenlijf. Victoria is op de omslag te zien in luchtige lingerie.

De inhoud van het blad toont de twee echter in meer uitdagende poses: er zijn foto’s te zien waarop ze in bed met elkaar stoeien, ze elkaar schaars gekleed aan het zoenen zijn en ook foto’s waarop ze slechts gehuld in sexy lingerie zijn te bewonderen.

Victoria Beckham vertelt in een dubbelinterview met het blad voor het eerst over het overspel van haar man met de Nederlandse Rebecca Loos. Zo zegt ze onder andere: “Het schandaal heeft ons huwelijk uiteindelijk sterker gemaakt. Ik ga er niet over liegen. Het was een hele moeilijke tijd. We zijn er samen uitgekomen, maar niemand heeft ooit gezegd dat het huwelijk makkelijk is''.Hier staan meer foto's