Baby geboren met mond vol tanden

Icoon OpmerkelijkIedereen staat wel eens met zijn mond vol tanden, zo ook een twintigjarige moeder en een aantal artsen uit het Engelse Worthing. Baby Megan Andrews werd namelijk geboren mťt een mond vol tanden. Mama Claire Slimming wist nog nergens van, totdat een uur na de geboorte een vroedvrouw de baby onderzocht: "De verloskundige telde netjes tien vingers en tien tenen en constateerde vervolgens zeven tanden in Megan’s mond", aldus de moeder van Megan.

Megan was nog geen 24 uur oud toen ze haar eerste bezoek aan de tandarts al had gehad. Bij dit bezoek werden vier van de zeven tandjes verwijderd, omdat ze voor problemen zouden kunnen zorgen. Een voortandje had eigenlijk operatief verwijderd moeten worden maar dat wilden de ouders niet: "We kunnen haar een operatie niet aan doen." Wel zegt Slimming regelmatig met Megan naar de tandarts te gaan om alles goed in de gaten te houden.

De tandjes van Megan zitten haar ouders niet in de weg. Claire die Megan nu noodgedwongen flesvoeding moet geven, vind haar dochter: "perfect zoals ze is."