Bouw binnenkort je eigen Efteling

Icoon DigitalDe Python, de houten Pegasus en de Bob, iedereen weet dat je daarmee de attracties van de Efteling bedoelt. Normaal moet je daarvoor helemaal naar Kaatsheuvel, maar vanaf 12 oktober kun je deze attracties, en nog meer bekende Efteling-attracties naar je toe halen in het spel Efteling Tycoon.

In Efteling Tycoon bouw je je eigen Efteling met alle originele Efteling-attracties. Net als in andere pretparktycoon-games is het de bedoeling om je park succesvol te maken en de beste manager te worden.

Menno Eijck, General Manager Sales & marketing Atari Benelux, het bedrijf dat het spel gaat uitgeven: "Het is een fantastische kans om als game uitgever een lokale game te kunnen ontwikkelen voor een groot merk als de Efteling. De populariteit van de Efteling kent geen grenzen en is dezelfde doelgroep die nu ook de Rollercoaster Tycoon games speelt. Bij het spelen van de game Efteling Tycoon zul je het ultieme Eftelinggevoel krijgen!"

Vivian Schoofs, Licensing Manager van de Efteling: "Efteling Tycoon biedt ons de gelegenheid om de rijke wereld van de Efteling bij de mensen thuis te brengen. Al spelend raken gebruikers bekend met alle Efteling-facetten en leren mensen het totaalaanbod van het attractiepark kennen. Bovendien kan men in de huid van de Efteling-directeur kruipen."

Efteling Tycoon staat gepland voor 12 oktober 2007 en zal voor de PC gaan verschijnen.
Voor meer gamenieuws kijk je natuurlijk op FOK!games.