Jongens pikken transseksuele hoer op

Icoon ShockingTwee zeventienjarige mannen uit Ohio in de Verenigde Staten hadden zin in een trio met een aantrekkelijke dame en pikten daarom een mooie vrouw op. Alles verliep prima tot de schone dame haar bikinibroekje naar beneden trok. In plaats van vrouwelijke geslachtsdelen hing daar toch echt een penis. Daarop werd de transseksueel mishandeld.

De mannen waren tijdens de mishandeling zeventien jaar. De transseksueel zou vrijwillig in de auto zijn gestapt, waar ze orale seks hadden op de achterbank. Toen ze naar het strand van West Palm Beach reden, waar de twee jongens een trio in gedachten hadden, kwam de aap uit de mouw.

Een getuige zag een van de jongens om hulp roepen. Vervolgens sleurden de tieners de transseksueel door het zand en gaven haar een paar stevige opdonders. Een van de jongens heeft een andere lezing. De transseksueel zou hem juist gedreigd hebben te vermoorden als hij zou vertellen wat er was gebeurd. Zijn vader wil dat de transseksueel wordt aangeklaagd voor seks met een minderjarige. Beide jongens zijn inmiddels achttien geworden.