Wimbledon: Krajicek onderuit

Icoon WimbledonMichaella Krajicek is er niet in geslaagd om de halve finales op Wimbledon te bereiken. De Nederlandse ging met 6-3, 3-6 en 2-6 onderuit tegen de als achttiende geplaatste Marion Bartoli.

De Française, die in de kwartfinales Jelena Jankovic versloeg, speelde aanvankelijk veel te slordig. Krajicek domineerde en dwong haar tegenstandster met gevarieerd spel tot het maken van fouten. Daarnaast serveerde ze ijzersterk, terwijl de opslag van Bartoli het liet afweten. In de eerste set had Krajicek aan een break in de zesde game genoeg voor de setwinst.

Na de eerste game in het tweede bedrijf lag de wedstrijd twee uur stil vanwege de regen. Die onderbreking deed Krajicek geen goed. Bartoli begon meer het initatief te nemen en de Nederlandse maakte meer fouten. Een break in de vierde game leverde Bartoli de set op.

Krajicek leek zich in de derde set te herpakken, maar ze liet het op de cruciale momenten afweten. Tot 2-2 ging het nog gelijk op, maar daarna brak Bartoli Krajicek tweemaal en was de wedstrijd gelopen.
-
Voor het laatste nieuws over Wimbledon kijk je natuurlijk op FOK!sport!
Submitter:  Bron: FOK!sport