Miljoen geboden op vuilnis Paris Hilton

Icoon ShowbizzWe zijn nog niet van Paris Hilton af. Haalde ze de laatste tijd het nieuws door in de gevangenis te belanden wegens het rijden onder invloed, en vervolgens vervroegd vrij te komen wegens ‘goed gedrag’, is de jonge miljonairsdochter opnieuw in het nieuws. Of beter gezegd: haar afval heeft het nieuws gehaald

Op de welbekende website www.ebay.com staat momenteel een advertentie waarin een leeg blikje hondenvoer te koop wordt aangeboden. Niet zomaar een blikje, het blikje is afkomstig uit de vuilnisbak van Paris Hilton. Werknemers van de website HollywoodStarTrash.com zouden verantwoordelijk zijn voor het aanbieden van het lege blikje. Er zou inmiddels een miljoen euro voor geboden zijn maar Ebay trekt het bod serieus in twijfel en is druk bezig om vast te stellen of het bod wel echt serieus is.

In een verklaring zegt Ebay dat alle biedingen die op de site gedaan worden geldig zijn. Tegen als grap bedoelde biedingen wordt actie ondernomen. Het bedrijf Party Animal Inc. zegt er niet om te geven of het bod al dan wel niet echt is.: "In de afgelopen 24 uur hebben wij meer bestellingen gehad dan ooit tevoren", zo verklaart de eigenaar van het bedrijf.

Het lege blikje hondenvoer is niet het enige artikel wat te koop is aangeboden. Ook zouden er een gebruikte tandenborstel, een gesigneerde ansichtkaart en een brief van een fan te koop staan op Ebay.com.

Op de site van HollywoodStarTrash.com zelf staat vermeld: “We garanderen dat alle hier afgebeelde items afkomstig zijn uit het vuilnis dat buiten stond bij de woning van Hilton in Hollywood”.
Blikje hondenvoer van Hilton
Zelfs afval is tegenwoordig geld waard


Klik hier voor een vergroting van de afbeelding.

Met dank aan JacsReality voor de submit.