Worstelaar moordt eigen gezin uit

Icoon ShockingDe Canadese worstelaar Chris Benoit heeft afgelopen weekend eerst zijn vrouw gewurgd, vervolgens zijn 7-jarige zoon laten stikken en ten slotte zichzelf opgehangen aan het koord van een fitnessapparaat.

Afgelopen maandag werden Benoit, zijn vrouw Nancy en hun zeven jaar oude zoon DaniŽl dood aangetroffen in hun huis in Fayetteville (Georgia). De volgende dag gaf officier van justitie Scott Ballard een persconferentie, waarin hij bekend maakte dat Chris Benoit zijn vrouw en kind vermoord had en daarna zelfmoord had gepleegd.

Zijn vrouw was vastgebonden en stierf op vrijdag, Daniel stierf op zaterdag, beiden aan verstikking. Benoit heeft zichzelf daarna op zaterdagavond of zondagochtend opgehangen. Het was de bedoeling geweest dat hij op die dagen op enkele worstelevenementen zou verschijnen, maar hij had deze vanwege familie-omstandigheden afgezegd. Hij stuurde nog wel een aantal verwarrende smsjes naar andere worstelaars. Wat hem dreef om zijn gezin (en zichzelf) de dood in te jagen, is tot op heden nog onbekend.

De openbare aanklager noemde het bizar dat de worstelaar de moorden over een heel weekend uitspreidde en vervolgens een hele tijd met de lichamen in het huis doorbracht voor hij de hand aan zichzelf sloeg. Over een mogelijk motief was nog niets bekend. Wel werden er op doktersvoorschrift verkregen anabole steroÔden in het pand gevonden.

De 40-jarige Christopher Michael Benoit was een Frans Canadese professionele worstelaar. Hij worstelde tot kort voor het eind van zijn leven voor de SmackDown! show van de World Wrestling Entertainment (WWE). Op 11 juni 2007 werd hij in de WWE Draft Lottery gekozen om voor ECW te worstelen.Chris Benoit in betere tijden bron : Wiki

Met dank aan KRIBBET voor de herschreven submit.