Sensation White weer naar Duitsland

Icoon MuziekSensation White krijgt voor de derde keer een editie in Duitsland. De afgelopen twee jaar vonden met succes edities van het dansevenement van ID&T plaats in de Arena auf Schalke in Gelsenkirchen. Meer dan 17.500 mensen kwamen op het feest af. Dit jaar vindt Sensation White met oud en nieuw plaats in de LTU Arena in DŁsseldorf.

In vergelijking tot de andere landen is er voor deze editie nog een extra hoogtepunt. Sensation in Dϋsseldorf is namelijk de enige editie die plaatsvindt met oud en nieuw. Daarom wordt er rond de jaarwisseling om 00.00 uur op showgebied extra groots uitgepakt.

"De keuze om van Gelsenkirchen naar Dusseldorf te gaan ligt in lijn met onze huidige visie over de internationale expansie van Sensation. We willen binnen enkele jaren in meer dan vijfentwintig landen actief zijn en dan voornamelijk in wereldsteden als Sydney, Dubai, Moskou, Praag, Kaapstad, L.A. en Rio de Janeiro. Dan past Dϋsseldorf als internationale lifestyle metropool uitstekend in dat portfolio.", verklaart ID&T grondlegger Duncan Stutterheim.

Met dank aan scarefreak voor de herschreven submit.