Roef en Marian stoppen ermee

Roef en Marian, het beruchte zangduo uit het pittoreske Stadskanaal is uit elkaar. Volgens Marian is er geruzie over geld. Omdat bij haar de maat vol was, heeft ze de samenwerking beëindigd.

Roef spreekt dit echter tegen. Hij meent nog vijfduizend euro te moeten krijgen van Marian. Hij zegt dat hij degene was die hij het voortouw heeft genomen ermee te stoppen.

Het illustere duo genoot na deelname aan het RTL4-programma 'The X-factor' landelijke bekendheid. Toen het tweetal volledig in de zeik werd gezet door de jury, verlieten ze scheldend de studio. Hierna doken de media massaal op hen. Radio- en televisiestations stonden in de rij om een interview af te nemen. Daarnaast hadden ze geen enkele avond meer vrij, want ze waren helemaal volgeboekt.

Helaas komt ook aan dit sprookje een eind. Maar nu ze eenmaal hebben geroken aan het succes, zijn ze niet van het podium af te slaan. Ze gaan allebei verder in het leven in de spotlights. De zoektochten naar een nieuwe partner zijn inmiddels gestart.


Nederland is weer een komisch duo armer