Ziekenhuisbezoek na 'duimboei' om penis

Icoon Not Safe For Work (NSFW)Slotenspecialist Leon Bartels uit Venlo had vorige week een bizar klusje te klaren. Hij werd 's avonds gebeld door het ziekenhuis van Venlo omdat er iemand was die zijn duimboeien niet meer los kreeg. Even later bleek echter dat de duimboeien niet om iemands duim vastzaten...

"Duimhandboeien? Daar had ik nog nooit van gehoord, maar goed. Gewapend met tangen en slijpmachine toch maar richting ziekenhuis getrokken.", aldus Bartels. Toen Bartels in het ziekenhuis aankwam stond hem een aardige verrassing te wachten. "Lag daar een jongen van een jaar of vijftien met een handdoek over zijn edele delen. Bleek dat die een paar duimhandboeien om zijn eikel had geklemd en de sleutels was verloren."

Politieagenten hadden al tevergeefs gezocht naar een sleutel om de duimhandboeien open te krijgen. Aan Bartels de eer om ook een poging te wagen. "Een tang was geen optie, dus moest ik de boeien eraf slijpen. Erg rot trouwens voor die jongen, ik was al de zoveelste die kwam kijken hoe we de boeien van zijn eikel moesten krijgen."

"Ik had alleen een slijpmachine en een vaste hand nodig. Je moet er niet aan denken dat je uitschiet." Toch bleek het allemaal niet zo eenvoudig. "Toen ik met de slijptol aan de slag ging, werd het ijzer al snel enorm heet. Een pijnlijke ervaring, dus. Halverwege zijn we moeten stoppen om alles met water af te koelen."

Uiteindelijk lukte het dan toch om de jongen van zijn aparte seksspeeltje te bevrijden. Bartels: "Bij thuiskomst ben ik toch maar eens op internet gaan zoeken. Zo'n setje duimhandboeien heb je al voor 12,50 euro."

De politie en het ziekenhuis willen het verhaal overigens om wille van privacyredenen bevestigen noch ontkennen.

Duimboei
"Don't Try This at Home!"