FOK!radio: FA Nikky neemt afscheid en geslaagden

FOK!RadioVoor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Een aderlating, een grof drama, eeuwig zonde, een treurige dag in de geschiedenis van de mensheid. Zware woorden zijn nodig om een naderend afscheid te beschrijven. Forum Admin Nikky gaat namelijk afscheid nemen van FOK!radio. 21 november 2005 nam zij het stokje over van Cynix en vertelde ze ons iedere week wat er op het FOK!forum allemaal te doen was geweest die week. Tot aan vandaag dus. We horen van haar zelf wat de reden is dat ze moet stoppen.
Maar we introduceren ook meteen een vervanger. We hebben een zeer bekende FOK!ker bereid gevonden het over te nemen. Alle details, vanavond vanaf 20:00 uur!

De afgelopen week was het nagels bijten voor de eindexamenkandidaten. De uitslag kwam binnen. Voor velen was het dus feest, maar voor sommigen ook niet. We nemen de balans op met modje Surveillance-Fiets van het Examen-forum. En wat gaan ze nu doen? Hoe lang blijft het forum nog open? En wat doen de users die er zitten? Gaan ze nu massaal werken of juist op hun luie gat zitten? We vragen het.

Natuurlijk kun je iedere week meekijken in de studio van FOK!radio via de webcam. We roddelen weer met Yvonne en FA Nikky neemt dus voor de laatste keer de week op het forum met ons door. Blinky legt weer een stelling voor. Kom ook naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten. Dat kan ook via Skype. Je kunt ons bellen op actionradiolive.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is.

Hieronder vind je de overige directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player33 kbps64 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Terugluisteren?
Alle uitzendingen van FOK!radio zijn terug te luisteren. Meer hierover kun je hier lezen.

Veel luisterplezier!