Britney wederom weinig om het lijf

Britney flikt het weer. Wederom heeft ze zich in weinig verhullende kledij op de foto laten zetten.

Ze bood gisteren een vrije blik tussen haar benen, waar een roze kanten slipje weinig te raden overliet. De 25-jarige gevallen zangeres droeg een minirokje, terwijl ze met haar benen wijd uit haar auto stapte. Ze had net een bezoekje aan een manicure in Los Angeles achter de rug.

Maandagavond was het ook al feest voor de paparazzi. Een piepklein jurkje bood een mooie aanblik op haar kont, toen zij via de bestuurderstoel van haar SUV naar achteren kroop. En daar bleef het niet bij. Tijdens een avondje uit in Hollywood onthulde hetzelfde jurkje ook nog eens haar rechterborst. Bij het afzakken van één van de schouderbandjes bleek Britney namelijk geen beha te dragen.

Britney laat zich wel vaker schaars gekleed op de foto zetten. Een aantal maanden geleden schokte ze collega-zangeressen als Bette Midler, Tori Amos en Rosie O'Donnell met haar niets verhullende foto's.

Vorige maand beloofde ze haar fans nog via haar website beter te zullen gaan leven. "Ik ben heel diep gezonken. Ik was als een kind dat schreeuwde om aandacht", zo schreef ze in een open brief.


Britneys borst valt eruit




Britney onthult haar roze slip