Duitsers aangevallen door eekhoorn

Drie Duitsers zijn het slachtoffer geworden van een eekhoorn. Het zo lief ogende beestje heeft vermoedelijk hondsdolheid.

In het Beierse Passau sprong het beestje via een open deur de woonkamer in, vloog de vrouw aan en beet haar in haar hand. De tanden van het beest zaten zo diep in haar hand, dat ze in blinde paniek de straat op rende. Hier wist ze haar belager van zich af te schudden.

De volgende die door het dier te grazen werd genomen was een 33-jarige bouwvakker. De beste man werd gebeten in zijn onderarm en hand. Deze Bob der Baumeister wist de aanval echter gauw af te wenden, waarop de eekhoorn met de staart tussen de benen er vandoor ging.

De laatste actie van Knabbel was een kamikaze-actie. In een tuin wilde hij een 72-jarige man aanvallen. De krasse knar greep naar zijn kruk en sloeg het beestje morsdood.

De veterinaire dienst in Passau wijst het vermoeden dat het eekhoorntje hondsdol zou zijn van de hand. Volgens hen beet het diertje omdat het zich bedreigd voelde. Ook kan het zijn dat het beestje zwanger was, pijn had of haar jongen wilde verzorgen.