Paris wil geen domme bimbo meer zijn

De gedetineerde jetslet Paris Hilton heeft gisteren vanuit de gevangenis telefonisch contact gehad met de Amerikaanse journaliste Barbara Walters. Hilton vertelde Walters dat ze geen domme bimbo meer wilde zijn: ''Ik deed vroeger dom. Maar dat toneelstukje heeft zijn langste tijd gehad.''

De journaliste kreeg Paris naar eigen zeggen toevallig aan de telefoon. Ze belde met Paris' moeder Kathy toen Ma Hilton een telefoontje kreeg van haar dochter uit de ziekenboeg van de gevangenis. Toen Kathy haar dochter vertelde dat ze Walters aan de andere lijn had, wilde Paris Barbara Walters wel spreken.

De celstraf die ze nu moet uitzitten ziet Paris als een kans om haar leven te beteren. ''Ik wil iets zinvols doen. God heeft me deze nieuwe kans gegeven.'' Ze heeft in de gevangenis naar eigen zeggen een ''spiritueel adviseur'' en leest kranten en de Bijbel.

Paris kreeg overigens deze week bezoek van haar zus Nicky en haar ex Stavros Niarchos. De LA-Times schreef dat ondanks protesten van wachtenden het tweetal gewoon een rij van vijftig mensen voorbijliep die deels al vijf uur stonden te wachten voor familiebezoek. Ondanks de protesten lieten de medewerkers van de sheriff Nicky en Stavros voorgaan.