Lohans bodyguard doet boekje open

Icoon ShowbizzLee Weaver, de voormalige bodyguard van Lindsay Lohan, klapt uit de school bij de Britse tabloid News of the World over het wilde leven van de jonge actrice. "Ik ken veel wilde Hollywoodsterren, maar ik heb nog nooit iemand ontmoet die zo extreem is als Lindsay", aldus de bodyguard.

Weaver zegt dat hij haar ontelbare keren van feestjes heeft moeten wegdragen. "Ik heb nog nooit iemand zoveel zien drinken en gebruiken. Ik was iedere keer weer opgelucht als ze 's ochtends nog in leven bleek."

Lindsay schijnt Weaver zelfs een keer te hebben gevraagd haar persoonlijk naar een drugsdealer in Beverly Hills te brengen. "Ik wist dat als ik zou weigeren ze alleen zou gaan, dus ik stemde toe." Maar volgens Weaver kreeg Lindsay toen ruzie met de dealer. "Lindsay bleef maar op de dealer inslaan, ook toen hij een pistool trok. Gelukkig raakte hij even afgeleid, waarop ik hem heb neergeslagen", aldus de bodyguard.

Naast drugs en alcohol is Lindsay volgens Weaver ook helemaal gek op seks met vrouwen. "Ze gebruikte mannen voor drugs en vrouwen voor de seks."

Momenteel zit de 20-jarige actrice voor de tweede keer in een afkickkliniek. Hier zal ze minstens een maand moeten verblijven.