Hiv-besmette man sekst met 100 meisjes

Icoon InternetEen seropositieve Brit van 32 jaar heeft in Zweden waarschijnlijk met minstens honderd meisjes en vrouwen onbeschermde seks gehad. De man zocht zijn slachtoffers uit via chatwebsites. Het jongste slachtoffer was nog maar twaalf, de oudste 21. Minstens twee meisjes hebben hiv opgelopen. De politie vermoedt dat de man seks had met minstens 130 meisjes.

Onder de naam Hot Boy nodigde de Brit de meisjes en vrouwen uit in zijn woning in de buurt van Stockholm. De man werd al in 2006 aangehouden. Toen werd hij vrijgelaten wegens gebrek aan bewijs. Sinds dinsdag zit hij weer vast. Vorige maand stuurden bekenden van de seropositieve man bewijsmateriaal naar de politie. Mannen hadden in de flat van de Brit filmpjes en foto’s gevonden van vrijpartijen met jonge meisjes. Ook lagen er aidsremmers. De mannen waren het huis binnengevallen, omdat ‘Hot Boy’ zijn huur niet had betaald.

De krant Ekstrabladet meldt dat de politie vermoedt dat de man seks had met zeker honderd tot 130 meisjes. In de flat lag een lijst met 130 vrouwennamen. Met twintig van hen heeft hij zeker onbeschermde geslachtsgemeenschap gehad. De besmette slachtoffers zijn geboren in 1986 en 1990. Veel vrouwen die op de lijst staan is gevraagd een hiv-test te ondergaan.